Over mij

Even voorstellen...

Mijn naam is Melissa Visscher, 28 jaar oud en ik ben Allround Hairstylist. De kappersopleiding heb ik afgerond aan de Nederlandse Kappersakademie te Amersfoort. In 2013 heb ik mijn kappersdiploma behaald en daarna werkzaam geweest in diverse salons. Januari 2022 heb ik de cursus krullen knippen afgerond. Ik heb van 2018 t/m 2020 voor mezelf gewerkt als kapster in Nunspeet.

 

December 2019 ben ik in Ens komen wonen en begon het toch weer te kriebelen om voor mezelf te gaan werken. De salon zat gevestigd in de garage bij ons thuis. Nu ga ik door als kapster aan huis, ik kom dus naar jou toe om je haren mooi te maken.

 

Ik knip zowel dames, heren als kinderen. Met veel enthousiasme werk ik in het kappersvak en vind het ook belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwe trends. 

Ik streef er naar om goed naar jouw wensen te luisteren en wil dat iedereen tevreden is. Ben jij toch niet helemaal tevreden met  jouw kapsel, haarkleur of nagels dan mag je altijd contact opnemen, binnen een termijn van 2 weken. Dan kijken we samen naar een passende oplossing!

Ik hoop je snel eens te zien!